Често задавани въпроси

Vapepro е електронно устройство за пушене, захранвано от литиево-йонна батерия.

Стилен, елегантен и лесен за употреба, Vapepro е предварително заредено с течност наргиле, захранвано от литиево-йонна батерия, и управлявано само от въздушния поток при дръпване. Без зареждане, без пълнители и без стрес той е винаги на твое разположение, и готов за употреба.

Замени неприятната миризма, вредния дим и катрани с ароматна пара, и невероятен вкус.

Vapepro ти дава усещане много по-добро от това на стандартното пушене – с нов луксозен дизайн, придружен с удивителен вкус.

Много от хората са заменили напълно тютюнопушенето с пушенето на електронни наргилета.

Поради законови разпоредби сме възпрепятствани да говорим за това. Невъзможно е да се каже дали можете да се откажете от пушенето на цигари. Единственото нещо, което можем да твърдим със сигурност е, че има много хора, за които е известно, че са се отказали от тютюнопушенето, заменяйки го с пушенето на електронни наргилета като Vapepro. Дали ще бъдеш един от тези хора зависи от няколко фактора, като например колко си мотивиран, колко усилия полагаш и дали ти допада пушенето на електронно наргиле. Единственият начин да разбереш е да опиташ.

Vapepro е по-евтин и много по-безвреден от цигарите.

Цената на Vapepro e 12.99лв и съдържа 800 дръпки, които се равняват на 3 кутии цигари. Ако 1 кутия цигари е средно 5.50лв и се изпушва за един ден от нормален пушат това значи, че един Vapepro стига за 3дни. Ако сметнем в ценова разлика за месец, при постоянно пушене, разходите за Vapepro са 129.99лв., а за цигари 165лв. Спестяваш 35лв. на месец и 420лв. на година.

За лица над 18 години

Всеки на възраст над 18 години, който е любител на хубавия аромат и вкус на електронните наргилета.

Vapepro е наргиле за еднократна употреба.

Vapepro е електронно наргиле за еднократна употреба. Без зареждане, без пълнители и без стрес той е винаги на твое разположение, и готов за употреба.

Vapepro има 800 дръпки, равняващи се на 60 цигари.

Vapepro е с капацитет на течността 2 мл, което ти дава възможността да вейпваш цели 800 пъти с едно устройство.

Vapepro може да бъде закупен директно от нашата магазинна мрежа

Vapepro може да бъде закупен от всички обекти на магазинната ни мрежа.

Италианско капучино, Ледена мента, Тропическо манго, Кола, Кенди карамелен бонбон, Наситена боровинка, Сладък Пъпеш и Дъвка Диня.

Vapepro е стилно, елегантно и лесно за употреба електронно наргиле предлагащо се в 12 уникални вкуса. Опитай от любимите си вкусове на: Италианско капучино, Ледена мента, Тропическо манго, Кола,Кенди млечен бонбон, Наситена боровинка, Сладък Пъпеш и Дъвка Диня.

Съдържанието на никотин във Vapepro е 2%

Съдържанието на никотин във Vapepro е 2%, което отговаря на 20 мг/мл течност.

За да станеш наш търговец попълни формуляра във секция „Търговци“

Ако нашият продукт ти допада и имаш интерес да го продаваш, то тогава си добре дошъл в нашия партньорски екип. Попълни нужната информация в сайта на секция „Търговци“ и ние ще се свържем с теб възможно най-скоро. Или можеш да се обадиш на телефон 0700 707 031.